неделя, 7 юли 2013 г.

CHANEL le Vernis 657 Azure


CHANEL le Vernis 657 Azure e много летен цвят. Напомня ми на опашката на русалка с неговите морски синьо-зелени нюанси, които се сменят на различните видове светлина. Лакът има много красиви блещукащи частици, които на ярка слънчева светлина се виждат явно на нокъта, но са много фини. На по-приглушена светлина CHANEL Azure стои като фолио и синкавият му нюанс е доста по-осезаем. 
Като нанасяне малко ме затруднява и трябва са внимавам. Препоръчително е първият пласт да не е много тънък, защото иначе става на черти. Два плътни пласта покриват идеално и като трайност без топ лак при мен издържа 4-5 дни. 
Доколкото разбрах, лятната колекция на Шанел е налична в Pretty shop. CHANEL le Vernis 657 Azure според мен определено е много сполучливо допълнение към всяка колекция.

2 коментара:

  1. много ме зарадва с инфото, че лятната колекция е в Прити Шоп,защото за мой ужас лятната колекция беше изчерпана в Сицилия, когато бях там - най-гадното беше, че бяха забравили да приберат тестерите на двата лака и аз точно доволно се облизвах и казах, че ги взимам, когато се почна едно търсене от асистентките по сицилиански ( става дума за Сефората в Палермо), което търсене бе безуспешно...Много унило си тръгнах от магазина. Нямаше и нито една от сенките молив, само жълтата и ярко зелената спирала бяха оцелели..Но това , което прочетох сега от теб ми харесва:)))Дано да си ги купя. Особено след като ги тествах съм им адски навита:)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ужас, много гадно :( Дано да си успяла да намериш нещо в Прити шоп. Аз не знам още кога ще намеря време да отида да видя какво има.

      Изтриване