сряда, 15 октомври 2014 г.

Lancome GrandioseLancome е единствената марка, която когато изкарат нова спирала аз не се замислям дали да я купя, а въпросът е единствено "кога ще успея да се сдобия с нея?". Дори не си правя труда да търся някакви отзиви, ами направо я купувам. Същото съответно стана и с Lancome Grandiose

Опаковката на Lancome Grandiose е малко по-обемиста и тумбеста в единия край, което позволява вътре да сложат 10 мл. продукт. Направена е от черна пластмаса като в горния край изсветлява до прозрачно и вътре има излята черната роза на бранда. Безспорно е ефектна и нещо малко по-различно. 


Причината за по-тумбестата опаковка е новата четка. Lancome Grandiose има специална извивка с форма на лебедова шия, която трябва да помогне за по-добро нанасяне на спиралата. След като най-накрая успях да разгадая инструкциите, се оказа, че нанасянето с тази четка всъщност се получава доста интуитивно и няма нужда чак толкова да го мислите или да следвате картинките.

Доколко обаче тази по-шантава форма спомага да подобри ефекта от туша и силиконовата четка според мен е спорно. Имам чувството, че в случая от бранда са прибегнали малко и до маркетингов трик, за да засилят интереса към спиралата - все пак е трудно постоянно да изкарваш нови и нови продукти, особено при положение, че и без това спиралите са ти едни от най-добрите (поне в и на моите очи) и вече покриват цялата гама от леки, удължаващи, кукленски до драматично обемни.


Lancome Grandiose придава доста сериозна дължина и успява сама леко да ми извие миглите нагоре. Също така не ги изправя след нанасяне, ако съм ги извила с миглоизвивачка преди това - винаги голям плюс. По отношение на обема, който придава, не съм впечатлена. Според мен има други спирали, включително при Lancome, които се справят доста по-добре с тази задача. Също така ми прави впечатление, че се случва да ми слепва миглите, особено тези на долния клепач. Като цяло видът на миглите е доста кукленски, което ми допада много, а и цветът им е хубаво плътно черно.


Lancome Grandiose не е за хората, които бързат. С тази извита четка и доста течния туш трябва да отделите достатъчно време за поставянето на спиралата, в противен случай или ще се омажете целите, или няма до постигнете желания ефект. Lancome Grandiose ми харесва, но не смятам, че ще се превърне в някакъв голям любимец за мен, просто защото ефектът от нея не е най-доброто, което моите мигли са виждали, а за сметка на това трябва да се занимавам, за да я поставя добре и да постигна въпросните кукленски мигли.

5 коментара:

 1. Благодаря за чудесното ревю, май ще я пропусна :) имам си две техни любими спирали и си ги купувам винаги в сет :)

  ОтговорИзтриване
 2. Аз също не съм впечатлена от нея, а и забелязах, че понякога ми се размазва.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Аз съм със същите впечатления, Нина. Grandiose се рони и се размазва под окото след 3-4 часа по недопустим начин за спирала, която струва толкова пари. Много разочароващо.

   Изтриване
 3. Ееее тъкмо се бях навила, та даже пренавила :) Благодаря за ревюто! Както винаги пускаш материал за актуални продукти ;)

  ОтговорИзтриване